The Daily Sheeple – Fukushima

Onderstaande afbeelding zegt eigenlijk alles wat er over Fukushima is te zeggen. Sinds 2011 blijft er maar zwaar radio actief vervuild water de oceaan instromen met alle dodelijke gevolgen vandien en het einde is voorlopig nog niet in zicht.

The_Daily_Sheeple_Fukushima

Gods Woord in Openbaring 8 vermeld : “En de tweede engel heeft gebazuind, en er werd iets als een grote berg, van vuur brandende, in de zee geworpen; en het derde deel der zee is bloed geworden. En het derde deel der schepselen in de zee, die leven hadden, is gestorven; en het derde deel der schepen is vergaan.”

Of deze radioactieve dodelijke ramp ook daadwerkelijk de vervulling is van dit bijbelvers is niet met zekerheid te zeggen maar het lijkt er wel op. De radioactieve staven zijn immers als brandend vuur dat alles met straling vernietigd, en doordat het zwaar radio actieve vervuilde water maar de oceaan in blijft stromen is de vervulling van bovenstaand vers aannemelijk te noemen.

In dat geval betekend het dus ook dat we kunnen zien hoe laat het is op de tijdklok van God aangezien de engelen op hun bazuinen zijn begonnen te bazuinen. Wellicht verklaard dit tevens de voorgaande bizarre vreemde geluiden die mensen wereldwijd hebben gehoord en die klonken als het blazen der bazuinen van de Engelen Gods.

Op dit schema van de aardbol kunt u zien hoe groot de stralingsvlek in de oceaan reeds was in 2012,

Dit schema is een onderdeel van een lezing/presentatie gegeven door Prof. Dr. Wim Turkenburg van het Copernicus Instituut van de Universiteit van Utrecht.
Klik hier om deze presentatie in PDF te downloaden.
Deze presentatie was onderdeel van een informatie avond georganiseerd door Hope Step Japan en WISE International in het Japans Cultureel Centrum te Amsterdam.

Bron : WISE International

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s