Miljoenen dode Zeevogels op Stranden Australië & Nieuw Zeeland


In de enorme regio van Australië, Nieuw Zeeland en Tasmanië zijn op diverse stranden dode zeevogels aangetroffen (pijlstormvogels). In eerste instantie leek het om een lokaal incidenteel geval te gaan van 25.000 dode dieren. Later verschenen er echter berichten dat er op veel meer plaatsen dode zeevogels waren aangetroffen.

De aantallen zijn duizelingwekkend en passen in eerdere berichten over het massaal afsterven van dieren wereldwijd. Over de oorzaken kan slechts gespeculeerd worden maar dat er overduidelijk iets goed mis is binnen het ecologische systeem van flora en fauna kan door niemand meer worden ontkend.

Enkele speculaties zijn o.a. diverse vormen van straling, chemtrails, vergiftigde insecten en/of andere giffen binnen de voedselketen van dieren. Autopsies op de vele verschillende gevallen van massa sterfte van dieren heeft tot op de dag van vandaag echter nog altijd niets opgeleverd. De enige meest opvallende en frequent in het nieuws zijnde sterfte van bijen maken echter duidelijk dat het naar grote waarschijnlijkheid om verschillende vormen van straling gaat waardoor o.a. de bijen massaal het loodje leggen.

In het geval van de pijlstormvogels is het vermoeden dat het hier om voedseltekorten gaat vanwege overbevissing op o.a. Tonijn. De pijlstormvogels eten voornamelijk aasvis die aan de oppervlakte komen door het jaaggedrag v/d Tonijn. Nu de Tonijn verdwenen is komen deze aasvissen niet meer aan de oppervlakte.

Bronnen : Sott.net/Youtube

Als aanvulling op bovenstaand bericht nog een schokkend bericht in de Daily Mail dat er inmiddels 21.286 diersoorten zijn die op het punt van uitsterven staan. Zo zijn onlangs de Okapi en de wit gevleugelde pluis staart vogel toegevoegd aan de alsmaar langer wordende lijst van dieren die met uitsterven worden bedreigd.

Lees verder bij The Daily Mail

Advertenties

Eén reactie op “Miljoenen dode Zeevogels op Stranden Australië & Nieuw Zeeland

  1. Pingback: BOINNK!!! | Miljoenen dode vogels op de stranden van Australië en Nw.Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s