Nederlanders ontvluchten Nederland !

Per dag verlaten er ongeveer 400 mensen, waarvan het merendeel Nederlanders, ons Land ! Dat zijn schokkende cijfers die de Main Stream Media kennelijk liever niet op hun dagelijkse voorpagina plaatsen. 

Emigraties zijn de afgelopen 10 jaar met ruim 39% gestegen !

Emigratiecijfers_2012

Het jaar 2013 zit er weer bijna op en dus kunnen we binnenkort ook weer de balans op maken van het aantal emigranten dat ons land heeft verlaten. Gezien de stijgende lijn vanaf 2010 verwacht men dat ook in 2013 een behoorlijk aantal mensen (lees : Hollanders) ons land weer verlaten heeft.

Als we kijken naar 10 jaar terug dan zien we dat in 2003 zo’n 104.831 mensen ons land verlaten heeft, hierbij moet wel gezegd worden dat het economisch gezien toen betere tijden waren. In 2012 zagen we dat het aantal emigranten met ruim 39,6 % is toegenomen, namelijk 144.491 mensen verlieten ons land.

Opvallend is ook dat sinds 2003 meer mensen zijn gaan emigreren naar landen binnen Europa waar het economisch gezien wat beter gaat, uitschieters zijn dan ook Duitsland en de Scandinavische landen waarbij vooral Zweden als zeer aantrekkelijk gezien wordt.

Remigraties speelden ook een rol in de toename van het aantal emigranten uit Nederland, van de 1e generatie gastarbeiders in Nederland waren er groepen die liever in hun thuisland van hun oude dag willen genieten en daardoor Nederland verlieten.

Toch blijkt uiteindelijk werk de grootste reden waarom in 2012 gemiddeld ruim 12.040 mensen per maand ons land hebben verlaten. Naar verwachting zullen dat in 2013 uiteindelijk ruim 13.000 mensen per maand zijn en dit aantal lijkt niet te gaan afnemen voor 2014.

Bron : CBS – Emigreren uit Nederland

Naschrift Pineut : Wie tussen de regels door leest zal begrijpen dat het hier niet simpelweg alleen maar om arbeidsmigraties gaat maar dat we hier te maken hebben met een ware vlucht uit Nederland van vooral Nederlanders. Wie de mogelijkheden en het geld heeft, doet er dus kennelijk verstandig aan, om het zinkende Schip Nederland snel te verlaten voordat de “Shit Hits the Fan” Opvallend is namelijk de reden waarom veel Nederlanders Emigreren, “het verharde politieke, sociale en maatschappelijke klimaat. De enorme toename van de islamisering en het slappe beleid ten aanzien van misdaad & criminaliteit en de economische terugval zoals deze sederd 2008 gaande is.”
Zoals samengevat in onderstaande afbeelding.

Ontaarding

2 reacties op “Nederlanders ontvluchten Nederland !

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s