47,6 Miljoen Amerikanen aan de Voedselbonnen

Op twitter verscheen onderstaande grafiek, helaas zonder bronvermelding van een website. De boodschap is echter helder. Sinds 2008 zien we een stijgende lijn van armoede van zowel de onderklasse als de middenklasse.

47.6_Miljoen_Amerikanen_Voedselbonnen

Op Niburu staat een vertaald artikel van de Economic Collapse Blog dat 1,3 Miljoen werkloze Amerikanen per 1 Januari 2014 geen financiele bijstand meer ontvangen. Iedere oplettende lezer van de alternatieve media weet al lang wat hier de consequenties van zullen zijn. En in Europa is het al niet veel beter, eerder zelfs misschien wel slechter met een Euro die kunstmatig in stand wordt gehouden.

Wie het programma “5 jaar later” van Jeroen Pauw van 2 Januari 2014 heeft gemist moet deze zeker even terugkijken. In deze uitzending kwam o.a. Willem Middelkoop aan het woord die zijn, in 2008/2009 gedane voorspellingen, in perspectief mocht plaatsen. De door de linkse media als doomdenker weggezette Middelkoop, blijkt vrijwel de enige te zijn die onomwonden de echte waarheid durfde te vertellen. Het programma is helaas van de vooral Links Politiek georienteerde Main Stream Media en dus kwam het armoede en werkloosheids aspect van de gewone man vrijwel niet ter sprake.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s