Contact Lens met “slimme Chip”

En (alweer) maakt Google een stap voorwaarts in het produceren van artikelen waarin een chip de dienst uitmaakt. Uiteraard brengen alle reguliere nieuwsmedia dit nieuws als iets heel erg positiefs. Wie ziet er nu niet alleen maar voordelen in allerlei handige hulpjes met ingebouwde chips die de dienst uitmaken. Prachtig toch ?

Ditmaal gaat het om een contact lens met ingebouwde microchip die voor medische doeleinden gebruikt kan worden, het eerste prototype scant via het traanvocht het bloedsuikerspiegel zodat dit mensen met diabetes kan helpen. Hier kan iedereen toch alleen maar voor zijn ?

Of zien we hier een ontwikkeling die wel eens een enorme duistere keerzijde kan gaan krijgen ?

 

En het maakt, dat het aan allen, kleinen en groten, en rijken en armen, en vrijen en dienstknechten, een merkteken geve aan hun rechterhand of aan hun voorhoofden; En dat niemand mag kopen of verkopen, dan die dat merkteken heeft, of den naam van het beest, of het getal zijns naams. Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig. (Openbaring 13:16-18 (Statenvertaling (Dutch))

4 reacties op “Contact Lens met “slimme Chip”

 1. De christelijke filmproducers Cloud Ten Pictures heeft veel eindtijdfilms geproduceerd ,de meeste films zijn op de Nederlandse markt zijn verschenen.

  In hun eindtijdfilms is de werking van de contactlenzen waarmee je films kunt maken al geopenbaard in combinatie van de informatie doorgeven aan de antichrist, ook drones op de grootte van een vlieg die door je huis vliegt en al gade slaat of je tv scherm die niet beelden zend, maar je stiekem filmt en deze films doorzend naar de antichrist is in beeld gebracht.

  Andre van Heerden, christen en CEO van Cloud Ten Pictures en een gedreven filmschrijver, is geboren in Zambia en verhuisd naar Cananda, zal ongetwijfeld in zijn voorgeslacht van Nederlandse afkomst zijn gelet op zijn achternaam.

  In al zijn films is de Bijbel een opengeslagen boek als leidraad. Bijna alle films van deze filmmaatschappij heb ik gezien, erg leerzaam en geven veel informatie over de eindtijd zodat je je kunt voorbereiden (bijbelse leer). Toen ik de films keek leek alles erg futuristisch, maar nu je de ontwikkelingen van Google glass, drones en contactlenzen in het nieuws ziet verschijnen, was Cloud ten Pictures met het maken van de eindtijdfilms de tijd profetisch ver vooruit.

  Op deze website kun je zien welke films Cloud ten pictures heeft geproduceerd:
  http://cloudtenpictures.com/site2/cloud-ten-pictures-film-list

  De meeste eindtijdfilms van Cloud ten pictures zijn al bij bol.com of bij de christelijke boekenhandel verkrijgbaar.

  foto van een mini drones met camera:

  Like

 2. De nieuwe mogelijkheden tot heden met contactlenzen:

  Contact Lens Computer
  http://www.technologyreview.com/news/515666/contact-lens-computer-like-google-glass-without-the-glasses/

  Het einde van het smartphone tijdpers is al in zicht, een computerscherm op je contactlenzen is al mogelijk.

  http://www.businessinsider.com/this-screen-that-fits-on-your-eye-foretells-the-end-of-the-smartphone-era-2012-12
  met Eye Cam contact lenzen kun je:
  • Inzoomen op verre objecten
  • Zelf maken van Video-opnames
  • Het verkrijgen van nuttige informatie die hoort bij je gezichtsveld
  • Holografische rijden bedieningspanelen
  • Surfen op het Web tijdens het dragen van je lenzen
  • Ondersteunt mensen met een visuele handicap
  • Met deze lenzen kun diverse videospelletjes spelen. (niet verstandig tijdens het autorijden)

  http://eyecam.us/
  Contactlenzen waarmee de gebruiker foto’s kan nemen tijdens het dragen van de contactlenzen, vervolgens worden deze foto’s wireless getransporteerd naar een computer

  http://eyeweargallery.wordpress.com/2012/02/15/mission-impossible-contact-lens-camera-now-a-reality/

  Like

 3. Shalom geliefde broeders en zusters.

  De anti christ kan niet onze geest kan doorzoeken, dat staat geschreven in 1 Corinthiërs 2,14.

  Maar wij als Christenen, kunnen alles doorzien zegt 1 Corinthiërs 2 vers 15, maar wij kunnen NIET doorzien worden. Is dat niet een geweldige bemoediging.

  Dat is de reden waarom satan technologie nodig heeft om ons vlees te volgen met drones, contactlenzen en tv schermen die ons stiekem filmen, iphone die wordt bespioneerd, e-mails die worden gelezen, telefoons die worden afgeluisterd.

  Maar God zegt in Zijn woord aan ons: de antichrist en de natuurlijke onbekeerde mens kan niet registreren wat onze geest denkt, of wat God ons door de Heilige Geest openbaart.

  Dus gaan we weer terug naar de tijden zoals het volk Israel en Mozes door God werden geleid door middel van de wolkkolom en de vuurkolom. De tom tom kunnen we in de sloot gooien, want de wolkkolom en de vuurkolom is een betere navigatie om op de plaats van bestemming te komen, immers Mijn schapen horen naar mijn stem zegt de Here.

  14 Maar iemand die niet gelovig is (de natuurlijke mens) heeft geen oog voor wat de Geest van God doet. Voor hem is dat allemaal onzin. Hij begrijpt er niets van, omdat het alleen geestelijk te doorzien is.

  15 Met de geestelijke mens is het anders. Die kan alles doorzien, maar kan zelf op zijn beurt niet door de natuurlijke mensen doorzien worden.

  Like

 4. De wolk van Zijn aanwezigheid

  Toen Israël in de woestijn was toonde God Zijn aanwezigheid aan hen door een wolk. Deze wolk was een manifestatie van Gods belofte dat Hij met Zijn volk zou zijn. De wolk kwam neer en bedekte de tabernakel dag en nacht, en het fungeerde als hun gids in ieder onderneming. Als de wolk bewoog, bewogen zij. En wanneer de wolk stil stond, bleven zij ook stil staan. Het volk hoefde geen commissie-vergaderingen te houden om uit te zoeken welke kant ze op moesten. Ze legden hun vertrouwen in die zichtbare wolk van Gods aanwezigheid.

  Vandaag hangt diezelfde wolk van Zijn aanwezigheid boven uw binnenkamer. Het wacht iedere dag om u te overladen met vrede. Hij zal u leiden, u kracht en vrede geven. En het zal u gedetailleerde aanwijzingen geven voor uw gezin en uw relaties.

  Uw binnenkamer kan overal zijn – onder de douche, in de bus of de metro, of terwijl u in de auto zit onderweg naar uw werk. U kunt alles buitensluiten en zeggen: “Heer, ik heb een half uur. Ik hou van U Heer, dit is op dit moment mijn binnenkamer met U!”.

  Het is prachtig om ingesloten te zitten met God, en om een consistent gebedsleven te onderhouden. God beloofd dat wanneer u een zoekende, biddende dienaar wordt, dat Zijn aanwezigheid zal uitbarsten in uw leven. Dat het deuren zal openen en sluiten en dat Hij een goddelijke orde zal aanbrengen om u heen. Maar er zal zelfs nog iets groters gebeuren dan dit: Gods aanwezigheid zal u naar een grotere openbaring van Zijn glorie leiden!

  http://davidwilkerson.teenchallenge.nl/2013/11/26/de-wolk-van-zijn-aanwezigheid/

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s