Producent FEMA-camps-film vermoord/zelfmoord ?

Femakampen_Joden_002

David Crowley is afgelopen weekend in zijn eigen huis gevonden, vermoord samen met zijn vrouw en kind. De politie sprak met enige twijfel over een soort ‘murder/suicide’. Maar het is eigenlijk heel simpel.. Voor de zelfmoord zijn geen bewijzen gevonden en het blijkt dat David Crowley’s vrouw en dochter in ieder geval vermoord zijn. Je zult je afvragen wie David Crowley is… David Crowley (29) was scriptschrijver, regisseur en legerveteraan.

David Crowley is ook de man die zojuist een film mocht gaan maken over de politiestaat die de VS heet.. Een politiestaat die haar bevolking volledig heeft geboeid en geknecht. Daarvoor de beruchte FEMA-camps gebruikt, die in de VS werkelijkheid zijn..! De inhoud van Crowley’s film is uiterst controversieel en toont een van de mogelijke realiteiten van de nabije toekomst. Misschien goed om eerst de trailer te bekijken. Bekijk ook de FB-pagina over deze film eens. Je zult zien dat David vragen stelde die niet afwijken van de vragen die wij van de alternatieve media continue afvuren..! Is David het slachtoffer van zijn film geworden.. Kwam hij té dicht bij de waarheid..?

FEMA Kampen Google Map

Want to Know schreef al enkele artikelen over de creepy FEMA-camps in de VS.
Een groot aantal opvangkampen, die nodig zouden zijn om mensen ‘op te vangen’, ná een grote ramp, in een bepaald gebied. Maar deze kampen dragen een uiterst huiveringwekkend jasje en, om een lang verhaal kort te maken, de vergelijking met concentratiekampen is niet overdreven te maken! Want wat is feitelijk het verschil tussen een opvangkamp en een gevangenenkamp ? (Laten we ze zo even noemen.)

Meer info plus video bij de BRON