Rutte & Samsom willen niet deelnemen aan éénvandaag debat

En waarom willen Marx Rutte & Diederik Zwamsom niet meedoen aan dit grote en belangrijke debat voor de Provinciale verkiezingen ?
Ten eerste zouden ze af gaan als een gieter, want destructief en “terroristisch” beleid, waarmee zij Nederland compleet de vernieling in helpen valt natuurlijk niet te verdedigen. Ten tweede doen deze heren niets anders dan Bilderberg beleid uitvoeren.

Samsom_Rutte_geen_debat_eenvandaag

Verborgen beleid wel te verstaan, want wat er wordt bedisseld en beslist op de besloten Bilderberg vergaderingen, blijft voor iedereen verborgen. Het maakt voor de Nederlanders niet uit wat ze kiezen. Wie er ook als voorgekookte “winnaar” uit de bus komt. Het zal altijd iemand zijn die als een marionet aan de trektouwtjes van de Bilderberg club hangt. De meesten kunnen inmiddels wel raden welk beleid er uitgevoerd moet worden en welke richting Nederland op geduwd wordt.

Eénvandaag »» “Het geplande debat van TV-programma EenVandaag vlak voor de verkiezingen van Provinciale Staten, gaat niet door. De redactie van het programma ziet af van het debat, omdat VVD-leider Mark Rutte en PvdA-leider Diederik Samsom niet willen deelnemen. Het debat dat gehouden wordt op de Erasmus Universiteit, stond gepland voor maandag 16 maart, twee dagen voor de verkiezingen van Provinciale Staten.

“Premier Rutte heeft het kabinetsbeleid tot inzet gemaakt van deze verkiezingen, dan is het vreemd dat hij niet zelf bereid is om dat beleid te komen verdedigen”, aldus EenVandaag-hoofdredacteur Jan Kriek. De regeringspartijen wilden de fractievoorzitters uit de Eerste Kamer, Loek Hermans (VVD) en Marleen Barth (PvdA) sturen als deelnemers. Daarmee ging EenVandaag niet akkoord. “Alle politieke leiders van de grote partijen zouden dan komen, behalve van de twee regeringspartijen”, aldus Kriek.

De andere partijen die zouden deelnemen aan het debat, D66, PVV, SP en CDA, reageren teleurgesteld op het besluit. “Jammer, want het is een goed debat waar je een heel groot publiek kunt bereiken”, aldus D66 campagneleider Kees Verhoeven.”

Bron : Eénvandaag

Photoshop by Pineut