2 reacties op “De Nieuwe Wereld Orde Paus sluit een verbond met het Beest Daniël 9.27

  1. Koran: Allah is Grootste Aller Misleiders.

    De Bijbel bemoedigt ons dat de duivel uiteindelijk ‘in de poel van vuur en zwavel’ zal worden gegooid (Opb.20:10). Verbazingwekkend genoeg zijn de in de Bijbel gevonden beschrijvingen van Satan in heel de Koran terug te vinden. De meest verbijsterende is ongetwijfeld het feit dat Allah zich letterlijk ‘de Grootste van alle Misleiders’ noemt (Koran 3:54)! De context waarin Allah zich de grootste misleider aller tijden noemt gaat interessant genoeg over de kruisiging van Jezus. In Soerah 3:54 zou Allah het niet hebben toegestaan dat Jezus aan het Kruis stierf, maar hem ‘tot hemzelf’ hebben opgenomen.

    Terwijl Jezus dus aan het Kruis Zijn Vader ultiem gehoorzaam was, bedacht Satan allerlei methoden voor zijn eerstgeborene: Mohammed. Alle meest gezaghebbende islamitische uitleggers van de Koran zeggen dat Soerah 3:54 slaat op Allahs misleiding de mensen te laten geloven dat Jezus gekruisigd zou zijn, terwijl dit niet zo zou zijn geweest. Eén van Allahs mooiste namen zou volgens de geestelijken ‘de beste van alle intriganten’ zijn. Het gebed ‘o intrigant der intriganten, beraam intriges voor mij’ is dan ook een veel voorkomend islamitisch gebed, dat ook Mohammed gebeden zou hebben.

    In de Bijbel worden de duivel en diens antichrist herhaaldelijk gekenschetst als ‘intriganten’ of (meer letterlijk) ‘misleiders’ en ‘leugenaars’. In de Koran is het Allah zelf die de ‘grootste aller misleiders’ wordt genoemd! En dat zou in de islam dus een goede eigenschap zijn? Hoe dan ook, Satan weet heel goed wie en wat hij is, en aangezien hij het was die de Koran inspireerde, kon hij het niet nalaten een beetje over zichzelf op te scheppen.

    Like

Reacties zijn gesloten.