Politie is zicht op wapenbezit kwijt (+ Update)

Erg bizar maar waar en waarschijnlijk denken veel meer mensen er toch al zo over. De politie in Nederland is het zicht op wapens volledig kwijt. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa is er een fijn mazig netwerk van illegale wapenhandel. Met de open grenzen is dat ook niet zo vreemd.

Nederland werd hiermee voor het eerst geconfronteerd na de val van het voormalige Joegoslavië toen diverse wapens vanuit die regio hun weg vonden in het criminele circuit. Met de open grenzen van nu en de enorme aanwas van mensen uit diverse landen die het niet zo nauw nemen met wet en regelgeving is het inmiddels onmogelijk vast te stellen hoeveel illegaal wapentuig zich in Nederland en Europa bevind.

Daar komt bij dat velen vermoeden dat diverse moskeeën in Nederland, en elders in Europa, fungeren als opslagplaatsen voor wapenarsenalen om eerdaags een burgeroorlog mee uit te kunnen vechten. Uiteraard is er een Nationaal Coordinator Terrorisme Bestrijdings organisatie in Nederland maar of die in staat zullen zijn de enorme toevloed aan illegaal wapentuig tegen te kunnen houden laat staan op te sporen is maar zeer de vraag. Momenteel wordt Nederland overspoeld met illegaal vuurwerk, regelmatig kan iedereen de enorme knallen en klappen horen wanneer dit vuurwerk wordt ontstoken. Als dit vuurwerk al zo makkelijk Nederland binnen kan komen zult u wel begrijpen dat het een koud kunstje is om vuurwapens, bommen en ander dodelijk wapentuig ons land binnen te krijgen en ergens op te slaan. De enorme golf gewapende roofovervallen zijn slechts een schamel voorbeeld wat Nederland te wachten staat.

Een enkele keer doet de politie en de marechaussee via de NcTb wel eens een “mooie vangst” uiteraard komt dit dan in het nieuws want daarmee kunnen zij het volk immers laten zien dat zij toch wel heel erg goed werk verrichten, door ons te beschermen. Maar van die bescherming zal eerdaags niet veel over blijven als de profetie van Jezus in vervulling gaat. “Want Volk zal opstaan tegen Volk, gij zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen.” Die burgeroorlog, waar Jezus treffend over sprak, komt er met de huidige en nog verdergaande deplorabele toestand van Nederland en Europa hoe dan ook aan.

“Veel kijkplezier”

Vr. Gr. Pineut

Update : Dit recente artikel op Geenstijl “Sharia4Belgium beschikt over AK-47’s” bevestigd nog maar eens bovenstaande stellingen. Voor alle ontkenners/wegkijkers geld : Slaapt u maar lekker verder, u zult binnenkort in een vreselijke nachtmerrie ontwaken !

Advertenties

2 reacties op “Politie is zicht op wapenbezit kwijt (+ Update)

 1. Pineut, het filmpje gaat niet over de tekst die vermeld dat er in moskeeen wapens liggen opgeslagen.
  Hoe weet u dat en zijn er dan ook bewijzen?
  Ik wil dit graag helder hebben, omdat het filmpje erg eenzijdig overkomt.
  Er wordt vermeld dat als je een wapen koopt (met vergunning) en je dit niet laat zien op politie buro dit dan weer op de voorraad van de winkel komt.
  Dit is beslist niet waar, geen enkele wapenhandelaar zal je een wapen meegeven zonder formulier WM2, dit is een streng gecontoleerd traject van aankoop en controle.
  Dus de legale sportschutter wordt negatief weggezet en over de ilegale wapens wordt geen woord besteed.
  Dus misschien kun je iets meer vertellen over de bronnen wat vermeld wordt in de tekst

  Als de tekst klopt dan zijn we bij een opstand de pineut, toch?

  Like

  • Nee klopt de tekst gaat inderdaad niet over het filmpje, dat filmpje is slechts een aanvulling. Wat de moskeeën betreft zijn daar uiteraard geen keiharde bewijzen voor, maar dat kan ook niet want wie controleerd de moskeeën ? Maar vertel mij eens waar al die murken, die gewapende roofovervallen plegen, hun wapentuig vandaan halen ? Bij de Aldi misschien of de Lidl ? Zeer zeker niet bij een gecontroleerde wapenhandelaar. Er circuleerd nogal wat wapentuig in Nederland en Europa en dan niet alleen handwapens maar ook zwaar wapentuig. Iedereen die z’n ogen open heeft en het nieuws bijhoud en volgt kan drommels goed weten dat er een groot ondergronds illegaal netwerk in wapens is. Dat ze goed verstopt zijn moge duidelijk zijn. De toenames in gewapende roofovervallen met illegale wapens bewijzen dat. Zoniet dan willen Nederlanders heel graag weten waar al dat wapentuig wel vandaan komt. In de rest van Europa is het al niet veel beter, de tijd zal het bewijzen maar dan is het te laat. Voor de inhoud van het filmpje kunt u terecht bij de maker van de video op youtube, deze is niet van mijn hand en kan daar dus ook niet voor verantwoordelijk worden gehouden. Mocht mijn visie kloppen (en die klopt heel erg vrees ik) dan zijn we eerdaags inderdaad flink de Pineut. Maar ja zo heet dit blog dan ook.

   Vr. Gr. Pineut

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s