Weer beroving geldautomaat : Ga niet alleen pinnen

VLISSINGEN – Omdat criminelen het steeds lastiger vinden om beveiligde benzinestations te overvallen verleggen ze hun werkterrein naar woningen en beroven ze Zeeuwen die als het donker is bij de geldautomaat geld pinnen. Politie Zeeland adviseert om ’s avonds laat en ’s nachts niet meer alleen te pinnen.

De politie zegt nog geen signalen te hebben dat er een bende bezig is. Wel is duidelijk dat Vlissingen gevaar loopt. Daar is afgelopen woensdagavond een Vlissinger (64) bij de geldautomaat in winkelcentrum Papegaaienburg beroofd door twee kerels. En vorige week donderdagavond is eveneens een Vlissinger (34) tijdens het pinnen in de Govert Flincklaan van zijn dierbare centjes afgeholpen door criminelen.

Bron : Zeeland.blog

Advertenties

3 reacties op “Weer beroving geldautomaat : Ga niet alleen pinnen

  1. Pingback: Weer beroving geldautomaat : Ga niet alleen pinnen | Pinnen

  2. Het is veel handiger en veeeel veiliger als u een chip in uw hand neemt, waar u thuis ’t saldo ophoogt via online banking! Als u met deze chip betaalt heeft u nooit meer contant geld nodig en zal u geen last meer hebben van gespuis dat op uw contanten uit is!

    Zei ik dus met een dikke vette knipoog!!!!!!!!!

    Like

  3. Ach ja Key, en als iemand dan weet dat meneer Jansen Euri´s in de bank heeft moet hij oppassen dat men zijn hand niet afhakt en alsnog zijn bankkonto plundert.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s